Anbefalinger

Om psykomotorisk forløb

Maja Bruuns psykoterapeutiske behandling har hjulpet mig til et helt nyt level. Jeg har taget syv mile skridt i forhold til at takle det traume, der i flere år har påvirket min hverdag efter en arbejdsskade og en efterfølgende kronisk sygdom.
Efter seks behandlinger med psykoterapi hos Roskilde Kropsterapi stråler jeg om kap med solen.
At hjertet tak Maja Bruun fordi du har hjulpet mig videre og forstørret min livsglæde. Jeg er i dag et sted, jeg troede var umuligt at nå til indtil jeg kom i behandling hos dig. Psykoterapien har gjort underværker for min krop og sind og jeg giver Maja Bruun min varmeste anbefaling.

Charlotte Scharling

Om 8 ugers intensivt forløb med kropsterapi og mindfulness

Jeg henvendte mig til Maja da jeg gennem længere tid havde oplevet meget pres og stress i mit liv, der betød at jeg havde et overbelastet nervesystem, var meget opspændt og havde svært ved at mærke min egen krop og mine behov. Jeg havde brug for hjælp og startede mindfulnessforløbet og kropsterapi uden så meget erfaring med denne form, men allerede efter første behandling skete der store forandringer ved at jeg gennem Majas kropsbehandling fik kontakt til at mærke mig selv. Under hele forløbet er jeg blevet guidet kærligt og kyndigt tilbage til at mærke, sanse og komme tilbage til mig selv. Jeg oplever at jeg gennem Majas behandlinger har fået en kæmpe gave – en investering i mit liv, der har fået mig på rette vej igen. Maja skaber som behandler et terapeutisk rum med en kærlig, tryg og fordomsfri atmosfære og møder en direkte hvor man er, med åbenhed og uden forudindtagethed. I mødet med Maja føles det ualmindeligt naturligt at give sig selv hen til de kropslige behandlinger, mindfulness i naturen og kærlige guidede meditationer. Jeg kan på det varmeste anbefaler Maja som terapeut.

Linda, Underviser, 52 år

Om psykomotorisk forløb

Kan meget stærkt anbefale at bestille tid her hos Maja Bruun.
Tæt på Roskilde st. 5-10 min gågang.
Jeg var der nogle gange før Corona og efter Corona. Det har virkelig hjulpet og gjort en forskel i mit liv. Så tøv ikke, bestil en tid, du vil ikke fortryde❤️

Pia Rasmussen

Om psykomotorisk kropsterapi

Jeg kendte på forhånd ikke ret meget til Kropsterapi,
men har fået en god og   professionel behandling hos Maja.
Min krop og sjæl var både glade og tilfredse under og efter behandlingen
– tak for en meget fin behandling, Maja.

Ulla Hjermind

Om psykomotorisk kropsterapi

Kan varmt anbefale behandling hos Maja Bruun.
En mærkbar oplevelse af ro og afspændthed efter professionel kyndig kropsmassage. Majas blide hænder gør underværker.

Randi Bondeskov