Behandlingsforløb

Jeg tilbyder aktuelt tre slags forløb:

- Grundforløb

- Online Mindfulness Coaching forløb

- Intensivt 8 ugers forløb

Grundforløb – psykomotorisk kropsbehandling, samtale og mindfulness

Ny indsigt, tillid og nye redskaber.

Tre sessioner.

Oplev behandlingens indvirkning på din krop og sind. Opbyg tillid til behandler og til din krop og til kroppens signaler. Få nye redskaber fra mindfulness, og lær kropsøvelser som du kan lave derhjemme.

Online mindfulness coaching forløb

Et forløb er i udgangspunktet tre sessioner og fordeles typisk over tre måneder. Jeg tilpasser dog forløbets længde efter aftale med dig. Kontakt mig for at høre mere.
Du kan se hvordan jeg guider i mindfulness i Facebookgruppen “Morgenstund.”

Læs mere under Mindfulness.

Integration i hverdagen  – Et Intensivt individuelt 8 ugers forløb

Har du behov for at sætte intensivt ind på et længerevarende forløb, som forløber over 2 måneder, vil jeg gerne give dig de bedste muligheder for at bevæge dig i den retning som du ønsker. Dette forløb integrerer kropsbehandling og mindfulness, så det bliver en del af din hverdag. Også efter forløbet er afsluttet.

Hvad får du?
Psykomotorisk kropsbehandling
Mindfulness-øvelser
Mindfulness i naturen – kropsbevidsthed og mindfulness i bevægelse
Online-sessioner – mindfulness hjemme i hverdagen

Vi mødes i alt 10 mødegange.

Forløbet tager højde for den virkelighed du lever i. Det er intensivt, så du hurtigt vil kunne begynde at implementere nye kropslige erfaringer og mindfulness i din hverdag, i det liv du lever. Så du kan mærke en frugtbar forskel. Og så du kan handle ud fra dette nye ståsted.

Hvem vil kunne have glæde af dette forløb?
Forløbet er velegnet til dig, der har symptomer på stressbelastninger, og de konsekvenser som måtte have fulgt med i dine relationelle mønstre, både til dig selv og fx venner og familie. Velegnet når du gerne vil forebygge en stress-sygemelding – eller når du er sygemeldt med stress.

Det vil også være brugbart hvis du ønsker at fokusere i en periode på at integrere hoved og krop og følelser i højere grad. Og når du ønsker at mindfulness skal være en del af vejen derhen.

Pris:
Intropris : 6500 kr. plus moms, i januar, februar og marts 2022.

Du kan betale i op til 5 rater, over fem måneder.

Kontakt mig på 30248848, hvis du vil høre mere.

Særligt forløb

Det er vigtigt for mig, at økonomi ikke behøver at være en hindring, hvis man har behov for behandling og er motiveret for at arbejde med denne behandlingsform, men ikke har en indkomst til det. Jeg kan tilbyde 1 klient pr. måned et forløb af max. fem behandlinger til nedsat pris. Og max. 1 særligt forløb pr. klient. Du skal have modtaget mindst een behandling til normal pris, før du kan komme i betragtning til særligt forløb.

Kontakt mig for mere info.

Jeg håber denne ordning er lige så meningsfuld for jer, som den er for mig.

Modtager man behandling hos mig og betaler normal takst, er man med til at sikre, at mennesker med færre økonomiske ressourcer også får mulighed for at få psykomotorisk behandling.