Voksen
Terapi og psykomotorisk behandling

Du er velkommen til at ringe og
høre mere om, hvordan jeg arbejder.

Du kan booke en samtale eller en behandling, for at finde ud af om det er noget for dig.

Jeg anbefaler forløb af fx tre samtaler eller tre psykomotoriske behandlinger, for at du får de bedste muligheder for at opleve en udvikling, og for at du kan vurdere om vores samarbejde har en effekt på dit velbefindende.

Nogle problemstillinger kræver mere tid end andet. Uanset hvad du måtte have brug for at få støtte til, så har det betydning for effekten,  hvordan du engagerer dig i behandlingen

Nysgerrig efter at vide hvad terapi er?

Søger du eller en du kender, hjælp til psykiske eller fysiske udfordringer?

Livet tilstøder os alverdens udfordringer og vi bestemmer ikke selv hvilke.Der vil komme smerte, ubehag og sygdom til. Det er ikke rart og aldrig belejligt.

Smerter, sygdom og belastningsreaktioner er nogle af årsagerne til at folk opsøger terapeut for at få samtaleterapi eller psykomotorisk behandling.

Angst, tristhed, sorg, forvirring, livskriser er andre årsager. Behovet for at gøre noget, for at række ud og bede om hjælp opstår ofte, når man simpelthen bliver for træt af situationen som den er. Når man har brug for at tale med et menneske, der ikke kender én i forvejen.

Det kan også være du ønsker at lære nyt om dig selv, at du ønsker nye perspektiver eller handlemåder. At du selv arbejder med mennesker og har brug for at få ladet dine batterier op og øge din selvindsigt og forankring i kroppen.

Du er velkommen.