Voksen
Terapi og psykomotorisk behandling

LANGVARIGE BELASTNINGER STRESS TRAUMER

Særligt sensitiv – eller sansestærk?

Mennesker, der har det særligt sensitive personlighedstræk eller opfatter sig selv som sansestærke, har ofte stort udbytte af den nænsomme og integrerende psykomotoriske behandlingsform. Min tilgang til kropsterapi rummer stor plads til dit eget subjektive indre liv. Jeg forsøger at fortolke så lidt som muligt, men stiller åbne spørgsmål til hvad du oplever. Min intention er at give dig plads til en nysgerrig og selvkærlig opdagelsesrejse i hvad kroppen måtte fortælle dig undervejs i behandlingen.

Nervesystem i alarmberedskab?

Har du et nervesystem i højt alarmberedskab, med øget sensitivitet i forhold til stimuli, og efterfølgende udfordringer i dine nære relationer, kan du have glæde af psykomotorisk behandling, som tilpasses den du er, hvor du er og hvad du har brug for.

Vi går langsomt frem, hvis du har brug for det. Så du får mulighed for at opbygge tillid til mig som behandler og til metoden, og til det at mærke din egen krop på en behagelig måde, i dit helt eget tempo.

Du kan booke en samtale eller en behandling, for at finde ud af om det er noget for dig.

Jeg anbefaler forløb af tre samtaler eller tre psykomotoriske behandlinger, for at du får de bedste muligheder for at opleve en udvikling, og for at du kan vurdere om vores samarbejde har en effekt på dit velbefindende.

Nogle problemstillinger kræver mere tid end andet. Uanset hvad du måtte have brug for at få støtte til, så har det betydning for effekten,  hvordan du engagerer dig i behandlingen

Få mere overskud til dig selv og familien

Livet tilstøder os alverdens udfordringer og vi bestemmer ikke selv hvilke.  Der vil komme smerte, ubehag og sygdom til. Det er ikke rart og aldrig belejligt.

Smerter, sygdom og belastningsreaktioner er nogle af årsagerne til at folk opsøger terapeut for at få samtaleterapi eller psykomotorisk behandling.

Kirurgiske indgreb og hormonbehandlinger efter cancer, som fx brystkræft, kan opleves som et overgreb på din kropslige integritet og din selvforståelse.

Gennem berøring, blide stræk og samtale får du hjælp til at få mere ro på nervesystemet. Afspænding og selvomsorg kan i samarbejde med en terapeut etablere en følelsesmæssig integrering af din “nye” krop, dine livsvilkår og dine dyrekøbte erfaringer.

 

Angst, tristhed, sorg, forvirring, livskriser er andre årsager. Behovet for at gøre noget, for at række ud og bede om hjælp opstår ofte, når man simpelthen bliver for træt af situationen som den er. Når man har brug for at tale med et menneske, der ikke kender én i forvejen.

Selvindsigt gennem kroppen:                                                                                          Det kan også være du ønsker at lære nyt om dig selv, at du ønsker nye perspektiver eller handlemåder. At du selv arbejder med mennesker og har brug for at få ladet dine batterier op og øge din selvindsigt og forankring i kroppen.

Gennem samtale og behandling, mindfulness og fysiske øvelser får du tid til refleksion, et godt hvil, styrket din kropsbevidsthed og hjælp til at etablere nye vaner.

En invitation til at leve dit liv som den, du er – i livet, som det er.  Med dig, all inclusive, indefra og ud.